IniciNoticiesEntitatsPrimers dies del nou mossèn de Tordera, Salvador Juanola

Primers dies del nou mossèn de Tordera, Salvador Juanola

img-20160920-wa0002Fa uns dies que s’ha estrenat el nou rector de Tordera, Salvador Juanola. Fins ara era el capellà de Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar, poblacions on l’anterior mossèn de Tordera, Santi Parejo, que va arribar al nostre municipi fa dos anys en substitució del rector Rafel Felipe Freije, serà l’adscrit amb facultats de vicari. El nou mossèn, Salvador Juanola, que havia demanat el trasllat a una població propera a Girona perquè allà hi desenvolupa una tasca a la institució eclesiàstica, es mostra content amb el canvi de parròquia.

juanola-1

En declaracions a Ràdio Tordera, Juanola ha assegurat que de moment no hi haurà canvis importants a la parròquia i que donarà continuïtat als projectes que s’estaven realitzant.

juanola-2

El nou rector del municipi i Vallmanya, Salvador Juanola, va començar a cursar Enginyeria Industrial a la Universitat de Girona, formació que va deixar per dedicar-se als estudis del Seminari, on es va llicenciar també en dret canònic. De fet, actualment també exerceix d’advocat al tribunal eclesiàstic del Bisbat de Girona.