IniciNoticiesJa es coneixen els noms dels guanyadors del concurs de fotografia 2016...

Ja es coneixen els noms dels guanyadors del concurs de fotografia 2016 de la Festa Major i del municipi de Tordera, organitzat per l’entitat Fotoclub.

cartell-2016webEl Fotoclub Tordera va donar a conèixer aquest passat cap de setmana els guanyadors del concurs de fotografia d’aquest estiu. Proposava dues temàtiques diferents. En la categoria de fotografies de la Festa Major, el primer premi i trofeu de 75 euros va ser per a Josep Maria Ciurana; el segon premi de 25 euros i trofeu se’l va endur Xavier Xaubet i, per últim, el tercer premi amb trofeu va anar per a Marià Santiago.

Pel que fa a la categoria de fotografies del nostre municipi, el premi de 75 euros va recaure en Xavier Xaubet; el segon de 25 euros per a Olga Junyent i, finalment, el tercer lloc i trofeu per a Ramon Subirana.

En conjunt, el president del Fotoclub, Xavier Llop, en fa una valoració molt positiva i es mostra content amb la participació.

fotoclub-1

Xavier Llop avança que aquest cap de setmana faran una sortida fotogràfica a la Vila d’ Arbúcies.

fotoclub-2

Per més informació sobre les activitats del Fotoclub Tordera, us podeu dirigir en el local de l’entitat, situat al carrer Sant Antoni 29 (2n pis). També podeu enviar un correu electrònic a l’adreça fotoclubtordera@gmail.com . Les fotografies participants en el concurs de festa major es poden veure a http://fotoclubtordera.wixsite.com/fotoclubtordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES