IniciNoticiesEducacióEl grup Bivac Sant Ponç organitza diverses activitats de caire familiar per...

El grup Bivac Sant Ponç organitza diverses activitats de caire familiar per presentar el nou curs

festafamiliarcau-jpg-350x234El proper dissabte 17 de setembre tindrà lloc la 1a festa familiar organitzada pel cau Bivac Sant Ponç. L’esdeveniment es durà a terme al Parc Prudenci Bertrana de les 10h fins a les 13h. Des de l’organització  informen que abans d’entrar al recinte, s’ explicarà què és el Cau, què s’hi fa i les activitats que hi haurà.
A més a més, s’ entregarà una cartilla per participant ja sigui pare, mare, avi, jove o infant. Amb aquesta cartilla es faran dues fases, una d’inflables -pinta cares- bitlles i tot seguit una sèrie de jocs populars típics del Cau. Si s’han realitzat aquestes fases, els caps (monitors) segellaran la cartilla i es podrà obtenir la pols per al Holi Fest (només participants). Alexandre Buch, membre del Cau, ens detalla les activitats previstes.

festa-cau-1

L’entrada és totalment gratuïta i es recomana que es porti roba que es pugui embrutar i calçat còmode. Durant la festa, el cau obrirà el període d’ inscripcions de la temporada. Les activitats seran els dissabtes de 10h a 12h. Segons Buch, les accions estan relacionades amb la metodologia de l’ escoltisme i el foment dels valors entre els més petits.

festa-cau-2

El grup Bivac Sant Ponç està obert a nens i nenes de 5 a 16 anys.