IniciNoticiesEsportsEl CPTordera segueix la pretemporada amb diversos partits durant els propers dies

El CPTordera segueix la pretemporada amb diversos partits durant els propers dies

img_20160827_205613A partir d’avui fins el diumenge per la tarda, el primer equip del CPTordera de la primera nacional disputarà un seguit de partits de pretemporada. Els compromisos esportius ja els comencem avui mateix a les 21:30 a la pista del Palafrugell. Els torderencs inicien la fase regular de la Copa Esports Penedès amb aquest enfrontament. El divendres juguen a les 21:45 a la pista del Cerdanyola. El diumenge pel migdia participen a la copa monestir contra el Sant Cugat a les 13:30h. Encara els hi quedarà un partit a la pista del Lloreta les 20:30h. Sergio Alonso entrenador del conjunt ens explica que els interessa jugar tants duels per tal d’adaptar-se i conjuntar-se.
alonso-pretemporada-1

Aquestes alçades de pretemporada amb només dues setmanes d’entrenaments, Alonso valora positivament el treball de l’equip.

alonso-pretemporada-2

Sergio Alonso es desmarca dels comentaris que situen el CPTordera com a favorit per pujar a l’OK Lliga. Quatre propers dies molt intensos de treball i de hoquei que podreu seguir a través de les xarxes socials oficials del club i de l’equip #somcpt de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES