IniciNoticiesEsportsAquest dissabte s’organitza la XIVa Nocturna, una trobada d’amics amb BTT

Aquest dissabte s’organitza la XIVa Nocturna, una trobada d’amics amb BTT

nocturna BTTAquest dissabte 9 de juliol arriba la XIV Nocturna, una trobada amb bicicleta de muntanya organitzada per diferents amics, entre els que hi ha uns quants torderencs que pretenen passar una bona estona i gaudir del paisatge i l’entorn del Montnegre. Joan Garriga organitzador de l’esdeveniment ens explica que hi haurà algun canvi en el recorregut.

Garriga nocturna 1

Garriga ens comenta que enguany arriben a la catorzena edició ja que han trobat fotografies de l’any 2003 i per tant anaven errats quan comentaven que la nocturna 2015 era la dotzena. Sense cap caire competitiu, la recomanació principal és que les persones que hi participin, tinguin experiència amb la bicicleta i que també tinguin uns quilòmetres a les cames. Una setantena de persones ja han confirmat la seva presència i ja s’han apuntat de diverses procedències. Escoltem Joan Garriga.

Garriga nocturna 2

Ahir dijous va ser l’últim dia per inscriure’s. La sortida serà cap a les 17:00h de la tarda des del Castell Medieval de Tordera i l’arribada, al parc de la Sardana, cap a la matinada del dissabte.

ÚLTIMES NOTÍCIES