IniciNoticiesCulturaAvui s’estrena l’edició 2016 del Festival Multipolar de la Biblioteca, amb una...

Avui s’estrena l’edició 2016 del Festival Multipolar de la Biblioteca, amb una lectura sobre l’amor, amb un punt d’ humor i ironia

festival multipolarAvui s’estrena a la Biblioteca de Tordera una nova edició del Festival Multipolar, que se celebra tots els dimecres del mes de juliol al vespre, a les 21:30h. Enguany ja arriba a la 5a edició. Es tracta d’una programació especial, de contes i recitals per a adults, que es realitzen a l’aire lliure, al pati interior de la Biblioteca.

Per engegar l’edició 2016, tindrem l’espectacle “Cunado te hablen de amor…”, a càrrec de Martha Escudero. Històries per a reflexionar sobre les diferents facetes de l’amor, amb un punt d’humor i ironia. Contes de diverses procedències com ara Mèxic o adaptacions de contes d’Ángeles Mastretta, Eduardo Galeano, Laura Esquivel o Norma Román Calvo. I cançons, murmurades, cantades, evocades. Cançons de les que arriben a l’ànima, de compositors mexicans com Agustín Lara, José Alfredo Jiménez i Cuco Sánchez. Escoltem la responsable de la biblioteca, Sílvia Anfronts.

multipolar 6 juliol

L’entrada a l’espectacle és gratuïta, però atès que l’aforament és limitat, cal recollir l’ entrada prèviament a la Biblioteca. La lectura començarà a dos quarts de 10 del vespre.