IniciNoticiesCulturaAquest proper cap de setmana se celebren les festes del veïnat de...

Aquest proper cap de setmana se celebren les festes del veïnat de Fibracolor de Tordera

festamajorfibracolorL’Associació de Veïns de Fibracolor ja ho té tot a punt per celebrar, aquest proper cap de setmana, les festes del veïnat 2016.

El tret de sortida serà divendres a les 5 de la tarda amb una xocolatada popular i animació infantil. A les 8 del vespre sopar a la fresca i, seguidament havaneres amb el grup serra marina i rom cremat. La presidenta de l’ associació de veïns, Carme Fernandez convida a tothom a participar-hi.

festes fibra 1

Dissabte les activitats començaran a un quart d’ 11 del matí, amb la cercavila de la colla gegantera de Tordera. A les 11:30 animació per a grans i petits amb Miquel Rabert “Miquelet”. A les 12:30 Xeringada.  I a dos quarts de 10, sopar popular i seguidament ball amb l’orquestra Charlotte.

L’últim dia de festes, diumenge, començarà a les 11 amb una desfilada de gossos, les inscripcions es poden fer a la pista del carrer Mare de Déu de la Mercè. Ho explica Carme Fernandez

festes fibra 2

A les 12:30 vermut popular.  I ja a la tarda, a les 7 exhibició de country, tot seguit sopar a la fresca acompanyat de ball a la pista. L’Associació de Veïns de Fibracolor recorda que totes les activitats es duran a terme a la pista annexa al local social.