IniciNoticiesEsportsEl juvenil del Club Twirling Vila de Tordera aconsegueix la primera posició...

El juvenil del Club Twirling Vila de Tordera aconsegueix la primera posició del Campionat d’Europa

twirling campionat europaÈxit del Club Twirling Vila de Tordera en el campionat europeu de twirling celebrat aquest passat cap de setmana a Eslovènia. S’han aconseguit  bons resultats no només amb les categories individuals; l’equip juvenil torderenc ha pogut pujar fins a la primera posició  i  ha quedat campió d’Europa de la seva categoria. Míriam Aparició, entrenadora de l’entitat, valora les fites aconseguides en aquesta activitat.

Aparicio europeu 1

Com a club, el Club Twirling Vila de Tordera va aconseguir la vuitena posició de l’europeu. Com hem comentat anteriorment, L’equip juvenil  es va proclamar campió de la seva categoria; pel que fa a la resta de les atletes, la Nàdia Gómez, 14è lloc juvenil; la Sara Ferrer, 11è lloc juvenil: la Xiomara Ortega, 13è lloc junior i la Marina Martin, 10è lloc junior. I amb la modalitat de parelles, la Xiomara i la Marina, sisenes de l’europeu. Aparicio ens dóna més detalls de l’europeu i de com el club torderenc representava Catalunya a l’esdeveniment.

Aparicio europeu 2

A partir d’ara el club ja treballa enels nous exercicis i els muntatges que hauran de presentar per al proper curs. Només descansaran dues setmanes a principis de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES