IniciNoticiesCulturaLa Revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església dona el...

La Revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església dona el tret de sortida a les audicions de sardanes i les ballades de ball folk tradicionals

sardanes st joanArriba l’estiu i, amb ell, les ballades de sardanes i balls folk tradicionals a la Plaça de l’Església, organitzades per l’associació La Nostra Dansa. El tret de sortida serà aquest proper dijous, amb la revetlla de Sant Joan. A partir de les 10 del vespre arribarà la Flama del Canigó, de la mà del Grup Excursionista Miralles. També hi participaran els Diables de Tordera, que tot seguit portaran la flama fins el veïnat de Sant Andreu, que celebra les seves festes aquest proper cap de setmana. L’Alcalde serà l’encarregat de llegir el missatge institucional de la flama 2016 i, tot seguit, la cobla Contemporània oferirà una audició de sardanes i ball. Com cada any, La Nostra Dansa també repartirà coca i cava a tots els assistents. Escoltem el membre de l’entitat, Joaquim Costas.

costas revetlla

La Nostra Dansa ha acabat, aquest mes de juny, el curset de balls folk tradicionals que organitza cada any abans de l’estiu. Joaquim Costas diu que estan contents amb la participació i fa una crida al jovent.

costas balanc balls

Passada la revetlla de Sant Joan, des de l’1 de juliol i fins la festa major, cada divendres hi haurà una audició de sardanes a la Plaça de l’Església. Els dissabtes del mes que ve al vespre també hi haurà balls folk tradicionals. Destaca el 6 d’agost, aprofitant la celebració del Comerç a la Fresca, una doble audició de balls: a la tarda pel públic infantil i el vespre pels adults.

Des de l’associació La Nostra Dansa recorden que ja estan obertes les inscripcions per participar al curset de sardanes de l’estiu, que començarà el dimarts, 28 de juny. Les inscripcions es poden fer fins el 26 de juny a Can Verdum (carrer Dr. Trueta, 16). El curset tindrà lloc els dimarts de 19:15h a 20:15h i els divendres de 21:30h a 22:30h a la Plaça de l’Església, fins el 16 d’agost. El 25 d’agost, en el marc de la Festa Major de Tordera, es farà la cloenda.

A més, aquest 2016 l’associació La Nostra Dansa està d’aniversari, ja que celebra 40 anys.