IniciNoticiesRegidoriesTordera també participa amb la setmana "Sense Fum"

Tordera també participa amb la setmana “Sense Fum”

setmana-sense-fum2016-altaDes de la regidoria de sanitat de l’Ajuntament de Tordera es participarà amb la setmana sense fum duent a terme diverses activitats: La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad de Medicina Familiar i Comunitària, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya. L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l’hàbit de fumar i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Els lemes per aquest any 2016 són:

  • L’entorn és de tots, gaudim-lo sense fum!
  • Passo de fumar, i tu?
  • Decideix-te a deixar de fumar, avui és el dia

La regidoria de Sanitat ha preparat per aquesta setmana tallers a l’ hora del pati als instituts a càrrec del Casal de Joves i tallers de “prevenció del tabac” als alumnes de 6è de Primària de les escoles i  instituts de Tordera a càrrec de la tècnica de Drogodependències. Ho explica la regidora, Bàrbara Vergés.

setmana sense fum1

El dia 31 de Maig (Dia Mundial Sense Fum) de 10:00h a 12:00h hi haurà la Campanya “Fes la prova, tu decideixes”: estand informatiu i d’assessorament on, amb la col·laboració del CAP, es tindrà la possibilitat de practicar la prova amb un coxímetre. El lloc serà a la placeta del Camí Ral cantonada amb el c/Gaudí. A les 12:00h tindrem una Taula rodona sobre tabaquisme amb la Dra. López Torruella a Ràdio Tordera.

setmana sense fum 2

La regidora de Sanitat creu important que l’ ajuntament participi de les campanyes de foment de la salut que impulsen altres administracions i institucions catalanes.

setmana sense fum 3

Del 30 de Maig al 4 de juny també es podrà visitar una exposició sobre tabaquisme a la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES