IniciNoticiesRegidoriesEls Agents cívics de Tordera estrenen portal web

Els Agents cívics de Tordera estrenen portal web

agents civicsDes de la Regidoria de Civisme amb la col·laboració del departament d’Agents cívics de Tordera s’ha creat un lloc web per tal de facilitar l’accés a les matèries de civisme i convivència. Segons la regidora, Bàrbara Vergés dins del Portal de Civisme i Convivència: agents cívics de Tordera hi trobem les funcions i àmbits d’actuació dels agents cívics juntament amb les ordenances i documents relacionats amb el departament, com poden ser l’horari de la Deixalleria Municipal o el calendari de recollida de mobles, entre d’altres.

barbara civisme 1

Vergés avança que properament, els agents cívics engegaran una campanya de tinença d’animals.

barbara civisme 2

Durant aquest trimestre, els agents cívics han treballat amb la gestió responsable dels residus domèstics i comercials. S’ha fet difusió a associacions de comerciants, casals d’avis, associacions de veïns, comunitats de propietaris, domicilis particulars, comerços, etc.

Els Agents Cívics han informat als veïns i comerços dels horaris de la deixalleria municipal, calendari de trastos vells, andròmines, poda i recollida de paper i cartró al nucli urbà i urbanitzacions recordant-los la normativa, entregant tríptics, fulletons o informació relacionada.

ÚLTIMES NOTÍCIES