IniciNoticiesComerçArriba un festival “Food trucks” a Tordera amb diverses propostes gastronòmiques

Arriba un festival “Food trucks” a Tordera amb diverses propostes gastronòmiques

food truks torderaAquest cap de setmana, el parc Prudenci Bertrana acollirà un festival “Food Trucks”. Una food truck és una caravana especialitzada en elaborar plats únics i exquisits de diferents parts del món. Hi ha que serveixen menjar italià, menjar mexicà, tota mena de dolços del món, i, fins i tot hi ha que són creperies. La Bebo, organitzadora de l’esdeveniment, avança per Ràdio Tordera quines especialitats gastronòmiques podrem trobar en el nostre poble.

food truck 1

Durant aquest dos dies s’oferirà menjar ràpid, sa i d’alta qualitat mitjançant les Food Trucks amb l’acompanyament d’activitats complementàries, com música en directe, tallers diversos i la participació de les entitats del nostre municipi.

food truck 2

Amb el principal objectiu de potenciar l’activitat i l’ús del parc Prudenci Bertrana, des del Departament de Promoció Econòmica es treballa cercant noves iniciatives per tal d’atraure a nous visitants i aconseguir que el parc sigui un aparador per acollir tot tipus d’esdeveniments, ja siguin gastronòmics, esportius o lúdics entre d’altres.

El festival “Food Trucks” serà dissabte a partir de les 18:00 de la tarda i diumenge a partir de les 10:00 del matí, al parc Prudenci Bertrana.

ÚLTIMES NOTÍCIES