IniciNoticiesEntitatsCDC de Tordera convida a participar al procés del superdissabte

CDC de Tordera convida a participar al procés del superdissabte

superdissabte convergenciaAquest dissabte dia 21 de maig se celebra a tot Catalunya el que s’ha anomenat el “Superdissabte”, on militants i simpatitzants estan cridats a dibuixar el futur de CDC partint d’una enquesta amb dues preguntes  per determinar quin serà el seu futur immediat. Els militants i simpatitzants de Tordera podran votar al local del partit (Carrer Mes, 16) dissabte al matí.Les preguntes que s’hauran de respondre en aquest superdissabte són:

– Vull que CDC impulsi la creació d’una nova formació política, la fundació de la qual tindrà lloc en un congrés a celebrar els dies 8, 9 i 10 de juliol d’enguany.
– Vull que CDC es mantingui com a força política i faci front a la seva renovació en un congrés a celebrar els dies 8, 9 i 10 de juliol d’enguany.

És a dir, en la primera opció s’opta per crear un partit nou (sense arraconar el nom ni ideals fundacionals) mentre que en la segona s’opta per una reestructuració interna. Els militants també participaran en el procés de primàries en el qual han de decidir qui serà el seu candidat a les properes eleccions, Francesc Homs o Sílvia Requena.

Aquesta consulta s’ha pensat per ser el més oberta possible i per tant hi poden participar tan els militants com els simpatitzants. Tot i que el vot dels simpatitzants no serà vinculant, serà una dada molt important per poder fer front al procés de renovació. Per poder votar, els simpatitzants s’hauran d’inscriure com a tals el mateix dia de la votació. És necessari portar el DNI vigent i ser major de 18 anys.

A Tordera l’urna estarà disponible dissabte de 10:00h a 13:00h del matí al local de CDC (C/Mes, núm. 16). Des de CDC Tordera es convida a tots i a totes a participar-hi per definir el futur de CDC.

ÚLTIMES NOTÍCIES