IniciNoticiesRegidoriesS’obre la convocatòria de nous Plans Ocupacionals als serveis municipals per cobrir...

S’obre la convocatòria de nous Plans Ocupacionals als serveis municipals per cobrir 17 llocs de treball

29-0032La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació informa que s’ha obert un nou procés de selecció de personal a través de la convocatòria de nous plans ocupacionals per a persones en situació d’atur. Les bases de la convocatòria, finançada per la Diputació de Barcelona, tenen per objecte la regulació del procediment per a la selecció, com a personal laboral temporal, de persones aturades o desocupades per cobrir 17 llocs de treball en diferents serveis de l’Ajuntament. A les persones seleccionades se’ls farà un contracte laboral temporal per obra o servei determinat d’una durada de 6 mesos. Les característiques del lloc de treball variaran en funció de la plaça a cobrir, de la mateixa manera que s’estableixen uns requisits específics de coneixement i formació en diverses places que es convoquen.

Les persones interessades en participar en aquesta convocatòria hauran de presentar la sol·licitud normalitzada al Registre General de l’Ajuntament, en la qual assenyalarà el lloc de treball al qual es vol optar. Cada persona aspirant només es podrà presentar a un màxim de dos llocs de treball, presentant una única instància i la documentació corresponent a cada lloc de treball al qual aspiri. El regidor de promoció econòmica, Marc Unió detalla alguns aspectes que contemplen les bases de la convocatòria.

plans ocupacionals 1

Amb la convocatòria d’aquests nous Plans, finançats per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament referma la voluntat de seguir treballant en la línia del foment de l’ocupació al municipi, tal i com explica Marc Unió.

plans ocupacionals 2

Les sol·licituds hauran de presentar-se a l’Oficina atenció al ciutadà en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 27 de maig de 2016.  Més informació a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES