IniciNoticiesEntitatsCreu Roja a l’Alt Maresme inicia una campanya per aconseguir més voluntaris...

Creu Roja a l’Alt Maresme inicia una campanya per aconseguir més voluntaris en l’àmbit de socors i emergències i joventut

Preventius TerrestresCreu Roja ha posat en marxa una campanya a l’Alt Maresme per aconseguir més voluntaris que col·laborin en l’àmbit de socors i emergències i ajudin a cobrir les següents tasques: cap de servei de Preventius Terrestres, tècnic/a en emergències sanitàries, socorristes, conductors i metges/ses i infermers/res de Preventius Terrestres.

La tasca de la Creu Roja comprèn accions de caràcter preventiu, assistencial, de rehabilitació i desenvolupament. És habitual veure membres de la institució en situacions d’emergència o per esdeveniments culturals, socials o esportius, els quals acostumen a ser més habituals amb l’arribada del bon temps. Per això fan una crida per trobar persones que vulguin dedicar part del seu temps a ajudar els altres, que és la seva missió. Escoltem la tècnica de voluntariat de Creu Roja a l’Alt Maresme, Laura Peces.

voluntaris creu roja 1

A partir de 16 anys es pot ser voluntari de Creu Roja. Ara bé, per col·laborar en l’àmbit de Socors i Emergències cal ser major d’edat i haver fet una formació prèvia d’atenció sanitària immediata de 40 hores. Així ho explica el tècnic de preventius terrestres de Creu Roja a l’Alt Maresme, Toni Garcia, que també recorda que l’horari és flexible.

voluntaris creu roja 2

Juntament amb la Pilar Munter, una de les voluntàries de Creu Roja a l’Alt Maresme, Toni Garcia i Laura Peces fan una crida perquè la gent s’animi a ser voluntari.

voluntaris creu roja 3

Actualment, Creu Roja a l’Alt Maresme comprèn 7 municipis, des de Fogars de la Selva fins a Calella. Per més informació, us podeu dirigir a la seu de l’entitat a Pineda de Mar (C/ Sant Joan, 87), per telèfon al 93 762 54 11 o enviar un correu electrònic a l’adreça pineda@creuroja.org .

ÚLTIMES NOTÍCIES