IniciNoticiesCulturaL’ACR Pere cot porta al Teatre Clavé la comèdia "L’herència del senador"...

L’ACR Pere cot porta al Teatre Clavé la comèdia “L’herència del senador” aquest cap de setmana

IMG_20160503_100315L’associació cultural i recreativa Pere Cot presenta aquest cap de setmana la comèdia L’herència del Senador. El subtítol de l’obra, “Palpant els voravius familiars” indica molt clarament el to i el fil argumental de l’espectacle que en aquesta ocasió l’ACR Pere Cot portarà a l’escenari del Teatre Clavé. Una història ambientada en els anys del franquisme en què el fill del senador vol destinar els diners que li ha deixat el seu pare a un fi, si més no, polèmic: crear un prostíbul. El director de l’obra, Lluís Puig ens fa cinc cèntims del seu argument.

lluis puig pere cot

L’herència del Senador es podrà veure al Teatre Clavé el cap de setmana del 7 i 8 de maig en dues funcions: dissabte a les 22:00h i el diumenge a les 19:00h. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

En aquesta ocasió, els més menuts que formen part de l’ACR Pere Cot també portaran a l’escenari del Teatre Clavé el seu espectacle: Uns petits extraterrestres. Ho faran el dissabte 7 de maig a les 20:00h. Les entrades per aquesta funció tenen un preu de 2€ i també es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en l’horari habitual.

ÚLTIMES NOTÍCIES