IniciNoticiesComerçNatura, Esport, Territori i Gastronomia eixos de la Fira Mercat del...

Natura, Esport, Territori i Gastronomia eixos de la Fira Mercat del Ram 2016

fira ramTordera acollirà el 18, 19 i 20 de març la 39a edició de la Fira Mercat del Ram al Parc Prudenci Bertrana. Els darrers tres anys, el fil conductor de la Fira s’havia decantat per posar en valor els productes de proximitat i per promoure el negoci del primer sector i les empreses que se’n deriven.

Aquest any, amb la nova direcció encapçalada pel regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Unió, la Fira prendrà una nova línia estratègica amb la que es proposa el desenvolupament de projectes que dinamitzin socioeconòmicament el territori local. La Fira es recolzarà en base a la qualitat de vida i la responsabilitat social per tal de contribuir a un creixement econòmic i social sostenible. Escoltem Marc Unió.

fira ram 1

Enguany es planteja una Fira que sigui un reflex dels valors del municipi, que sigui un concepte amb qualitat social, dotat d’un component sensible, cultural, lúdic i esportiu que beneficiï tot el poble. La Fira Mercat del Ram de Tordera mantindrà un fil conductor que vertebrarà aquestes accions de responsabilitat social municipal, i, a l’hora, serà un aparador dels trets diferencials de Tordera vehiculats a través de la temàtica “Viure bé, guanya en qualitat de vida”. A traves d’aquest marc, El director de la Fira, Marc Unió enumera sobre quins eixos girarà el certamen 2016.

fira ram 3

Durant aquest dies, Tordera celebrarà la primera edició de la fira de la brasa, en el marc de la Fira Mercat del Ram. En aquesta fira s’hi podrà degustar productes cuits a la brasa, com carn, verdures, sardines, torrades, botifarres… i a més embotits, pernil, escalivada i allioli.

Un espai gastronòmic on gaudir amb familiars i amics, fent gaudir el paladar de productes autòctons cuits a la brasa.

L’espai de tast s’ubicarà en el Parc Prudenci Bertrana, i disposarà de taules i cadires per poder degustar còmodament els productes. El funcionament serà fàcil i atractiu. El visitant podrà adquirir tiquets de tast a 1€ cada tiquet i llavors intercanviar-los pels productes i tasts que vulgui provar. Ho explica el nou director de la fira, Marc Unió.

marc carn a la brasa

La consellera de Presidència i portaveu del govern, Neus Munté serà l’encarregada d’inaugurar divendres a les 17:00h la 39a fira mercat del ram. Durant el cap de setmana es portaran a terme diverses d’activitats que s’organitzaran a l’entorn de la Fira i al mateix parc Prudenci Bertrana.

Consulta el programa complet d’activitats de la Fira Mercat del Ram clicant aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES