IniciNoticiesPolíticaERC+Gent de Tordera proposa una reunió urgent amb tots els partits polítics...

ERC+Gent de Tordera proposa una reunió urgent amb tots els partits polítics del municipi per tractar la problemàtica de les ocupacions

IMGP9736Fa temps que l’ocupació il·legal de pisos a Tordera i la inseguretat ciutadana que això genera preocupa a molts veïns i veïnes del municipi. Aquest greuge ha anat en augment els últims mesos, fins al punt que hi ha casos en què afecta seriosament la vida diària de la gent del poble. Així ho explica en un comunicat el grup d’ERC+Gent de Tordera, que veu que el problema de fons no ha estat solucionat durant els últims temps amb la política del govern municipal, i creu que ha arribat el moment de fer-hi alguna cosa. Per això ha pres la iniciativa de convocar una reunió amb la resta de grups polítics i trobar-se d’urgència, només amb aquesta qüestió damunt la taula. L’objectiu és debatre el tema entre tots i trobar una solució per al problema, tal i com comenta el cap de llista d’ERC+Gent de Tordera, Xavier Pla.

reunio ocupes grups 1

Com que és un tema urgent i que cal tractar, Pla s’ha posat en contacte amb tots els caps de llista dels partits locals amb representació al plenari, per tal de tractar-lo conjuntament. Diu que ha proposat que sigui l’equip de govern el qui convoqui la reunió amb tots els grups i, a priori, es mostra content per la bona predisposició amb què han rebut la proposta de trobada la resta de partits.

reunio ocupes grups 2

Les últimes ocupacions de cases habitades en algunes urbanitzacions ha estat el fet determinant perquè ERC+Gent de Tordera decidís convocar la reunió. Escoltem Xavier Pla.

reunio ocupes grups 3

Des d’ERC+Gent de Tordera esperen que la reunió es pugui celebrar aquesta mateixa setmana, a l’espera de concretar un dia entre tots els grups polítics. A priori, tots han confirmat la seva assistència a la trobada.

ÚLTIMES NOTÍCIES