IniciNoticiesRegidoriesEn marxa el mes de la Salut a Tordera

En marxa el mes de la Salut a Tordera

mes salutL’Ajuntament, a través de les regidories de Sanitat, Participació Ciutadana i el programa Intermunicipal de Drogodependències, organitzen el mes de la Salut a Tordera, un cicle d’activitats adreçades a tots els públics que tenen per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, emocional i social. Per fer-ho possible, més d’una vintena d’entitats, institucions i col·lectius han organitzat iniciatives que tindran lloc entre els 7 de març al 7 d’abril. La regidora de sanitat, Bàrbara Vergés ens avança els objectius d’aquest mes de la salut.

mes de la salut 1

D’aquesta manera Tordera acull un cicle específic d’activitats a l’entorn del benestar i la salut des d’una perspectiva transversal, més enllà de l’atenció únicament sanitària i/o mèdica. Bàrbara Vergés apunta que les activitats s’adrecen a persones de totes les edats.

mes de la salut 2

Per aquest setmana el Dimarts 15 de març, a les 18:00 hores es prepara la sessió “Xup-Xup, una aventura a la cuina” a càrrec de La Minúscula”, a la biblioteca ; El dimecres es farà una xerrada sobre l’aplicatiu “La Meva Salut” a càrrec de professional del CAP a la biblioteca a les 18:30 hores; Dijous a les 17:00h es farà un taller de reanimació cardiopulmonar a entrenadors, anirà a càrrec de personal del CAP al pavelló. A les 18:30h taller risoteràpia a càrrec de Salud creativa a la biblioteca. Les activitats s’allargaran durant el cap de setmana, en el marc de la fira mercat del ram. La voluntat de l’Ajuntament és poder repetir l’experiència en noves edicions ampliant la participació a nous sectors i amb d’altres temàtiques d’interès de salut per al ciutadà.

ÚLTIMES NOTÍCIES