IniciNoticiesPolíticaTordera es va gastar 1.075,74 euros per habitant l’any passat. Són dades...

Tordera es va gastar 1.075,74 euros per habitant l’any passat. Són dades del portal Gobierto Presupuestos Municipales.

inversio habitantTordera es va gastar 1.075, 74 euros per habitant l’any 2015, un 0,7% més que l’any anterior. Són dades del portal Gobierto Presupuestos Municipales, que consulta, analitza i compara els pressupostos municipals de l’Estat.

Pel que fa a la despesa total, Tordera es va gastar l’any passat 17.677.656 euros, un 1,24% més que el 2014.

Si comparem les dades, respecte a la mitjana del conjunt de Catalunya, Tordera es va gastar uns 300 euros menys, aproximadament, per habitant, mentre que en relació a la mitjana de l’estat espanyol, la despesa per habitant del nostre municipi és d’uns 110 euros més. Pel que fa a la comparativa de la despesa total, en relació a la mitjana del territori català, Tordera es va gastar l’any passat uns 8 milions d’euros més, mentre que en relació a la mitjana estatal, la diferència s’amplia fins als 12 milions d’euros, aproximadament.

Del total de la despesa de Tordera l’any passat, més de la meitat correspon a impostos directes (sobre el capital i sobre les activitats econòmiques).

Aquestes dades, el portal Gobierto Presupuestos Municipales les extreu de la base de dades del Ministeri d’Hisenda. Els municipis són els responsables de notificar al ministeri les dades de pressupostos i execució.