IniciNoticiesRegidoriesDarrer dia per presentar la sol·licitud per el Programa d'Experiències Laborals

Darrer dia per presentar la sol·licitud per el Programa d’Experiències Laborals

03207L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació engega aquest mes de febrer un nou programa de dinamització laboral per a joves estudiants o recentment graduats. Es tracta del Programa d’Experiències Laborals, que té per objectiu oferir als estudiants la possibilitat de guanyar en experiència al sector pel qual s’han estat o s’estan formant i afrontar així el futur laboral amb més garanties d’accés a primeres feines.

La convocatòria s’adreça a nois i noies de fins a 29 anys i es proposa desenvolupar diferents tasques als serveis generals de l’Ajuntament (Recursos Humans, Informàtica, Comunicació, Serveis Personals i Ocupació). Els contractes, de mitja jornada, seran per un període de nou mesos. El regidor d’ocupació, Marc Unió, assegura que s’han recollit moltes sol·licituds per participar en el programa.

programa 1

Tots els interessats/des en formar part d’aquest procés de selecció poden adreçar-se, fins avui dilluns, 22 de febrer, al Servei Local d’Ocupació (Pl. Concòrdia). Marc Unió avança quin serà el procés que seguirà el programa a partir de demà.

programa 2

Amb l’impuls d’aquest programa es fa un pas més en l’objectiu de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació a l’hora de facilitar l’accés al món laboral als joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES