IniciNoticiesSocietatCanvi de circulació provisional als accessos de Tordera Parc i Terra Brava...

Canvi de circulació provisional als accessos de Tordera Parc i Terra Brava en motiu de les obres a la carretera

acces terrabravaAmb motiu de les obres de millora a la N-II i als accessos a la urbanització Tordera Parc, a partir del 24 de febrer, l’accés i la sortida de la urbanització es farà, provisionalment, per un carril habilitat a l’alçada de Ceràmiques Tordera.

Durant els propers dies i per motius de seguretat en el trànsit, tots els vehicles que surtin de la urbanització en direcció Tordera/Barcelona hauran  de fer el gir a la rotonda de Terra Brava.

L’empresa constructora de les obres preveu que la durada d’aquest canvi en la circulació d’accés i sortida a la urbanització tindrà una durada aproximada d’una setmana.

Per altra banda i a conseqüència de les mateixes obres que es duen a terme de l’accés a Terra Brava, a partir del  2 de març i durant una setmana aproximadament, la rotonda d’entrada a la urbanització de Terra Brava haurà d’absorbir el trànsit de vehicles de la carretera N-II que vagin en direcció Tordera / Barcelona. Es demanen disculpes per les molèsties que aquest canvi pugui ocasionar.