IniciNoticiesCulturaÈxit de públic a la fase final del concurs de rapsodes de...

Èxit de públic a la fase final del concurs de rapsodes de Ràdio Tordera, celebrat aquest passat divendres al Teatre Clavé

IMG-20160212-WA0025Ràdio Tordera va celebrar, divendres a la tarda, la final del concurs de rapsodes, que buscava els millors recitadors de poesia del municipi d’enguany.

L’Auditori del Teatre Clavé es va omplir de gent de totes les edats per escoltar els 18 finalistes de la quarta edició del concurs. Enguany ha estat la primera amb un nou format, on s’ha aparcat la vessant literària del concurs i s’ha centrat només en la veu. Fins a 300 persones de diferents edats, des de nens i nenes de 3r de primària fins adults, han participat al certamen d’aquest 2016, que ha girat al voltant de l’obra de la poetessa Joana Raspall. L’organitzador del concurs, el locutor d’aquesta casa i presentador del programa “l’Escriptura del Poeta i la Veu de la Cultura”, Joan Madrid, en fa una valoració molt bona i es mostra sorprès per l’elevada participació. Reconeix que el jurat no ha tingut una feina fàcil i agraeix la col·laboració de tota aquella gent que ha fet possible el concurs.

balanc concurs rapsodes madrid 1

En la categoria A (alumnes de 3r i 4t de Primària), la guanyadora va ser l’Anna Giralt, de l’Escola Brianxa. En la categoria B (alumnes de 5è i 6è de Primària), el primer premi va ser per la Marta Lozano, també de l’Escolta Brianxa. Ja en la categoria C (alumnes de 1r i 2n d’ESO), en primer lloc va quedar l’Estela Fernández, de nou de l’Escola Brianxa. En la categoria D (alumnes de 3r i 4t d’ESO), la guanyadora va ser la Nadia Ledesma, de l’Institut Lluís Companys. I en la categoria E (de 16 a 18 anys), el premi del concurs de rapsodes se’l va endur l’Anna Sermet, també de l’Institut Lluís Companys. Ja per últim, en la categoria d’adults, el primer lloc va ser per en Ferran Llavina. Joan Madrid assegura que ja pensen en una nova edició del concurs de rapsodes, l’any vinent.

balanc concurs rapsodes madrid 2

Joan Madrid anima els joves de Tordera que han participat en el concurs, a seguir recitant poesies. Diu que sempre que vulguin tenen les portes obertes del programa “l’Escriptura del Poeta i la Veu de la Cultura”.

Podeu escoltar tots els rapsodes guanyadors en una edició especial del Tordera en Directe d’avui, gravat durant l’entrega de premis de divendres.

ÚLTIMES NOTÍCIES