IniciNoticiesMedi ambientPlanters grill de Tordera és premiat en el concurs de planters en...

Planters grill de Tordera és premiat en el concurs de planters en la categoria d’hortícoles en la fira de la candelera.

guanyadors-concurs-planter-2016Molins de Rei va ser escenari el passat cap de setmana  de la 165a fira de la candelera. El certamen va acollir el tradicional concurs de Planters. Planters Grill de Tordera va ser reconegut amb el primer premi d’hortícoles, Viveros Frutales Duran aconseguia el primer premi en la categoria d’arbres fruiters i Vivers Itxart en la categoria de jardineria.

L’empresa lleidatana Viveros Frutales es va fer amb el màxim reconeixement del concurs de planter de la Fira de la Candelera: el primer premi de la categoria d’arbres fruiters. En segon lloc de la categoria d’arbres fruiters va quedar Vivers Acudam, i Viveros Sancho Hermanos en tercera posició.

En la modalitat de jardineria, Vivers Itxart, vinguts des de l’Empordà, va obtenir el primer premi. El segon premi de planter de jardineria va correspondre a Encarnación Cabrera i el tercer premi va recaure en el viver Tres Turons. En la modalitat d’hortícoles van ser premiats Planters Grill, l’ empresa de Tordera que també ha obtingut el primer premi en diverses ocasions. El segon premi de la categoria va recaure en Cal Vernet. El responsable dels Planters Grill, Joan Barceló assegura que el concurs de planter de la fira de la candelera és una cita obligada per els cultivadors.

planter 1

Joan Barceló explica que el jurat valora tant la parada com el producte que s’ofereix a la fira.

planter 2

L’entrega de premis del concurs de planter de la fira de la candelera va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i va acabar amb una foto de família amb tots els guanyadors.