IniciNoticiesPolíticaEls partits polítics torderencs amb representació al plenari detallen els reptes que...

Els partits polítics torderencs amb representació al plenari detallen els reptes que ha d’afrontar el municipi aquest any 2016

tertulia politics ple generA l’última tertúlia de polítics celebrada la setmana passada, aprofitant que hi havia un representant de tots els grups que conformen el plenari municipal, se’ls hi va preguntar per com ha d’afrontar Tordera aquest any 2016. En concret, pels reptes que creuen que ha d’encarar enguany el govern local.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Unió, comentava que les perspectives són bones, però que s’haurà de treballar per poder complir-les. Diu que cal reduir les xifres d’aturats al nostre municipi i ajudar tothom qui ho necessita a curt termini, però sense deixar de pensar a llarg termini.

reptes marc unio

Des de SOM Tordera, el partit amb qui governa conjuntament CiU, Salvador Giralt explica que cal potenciar l’economia des de la base i que s’ha de ser optimista. També apunta que caldrà estar pendent de com evoluciona la realitat, per tenir un punt de vista més real de la situació.

reptes som

El regidor d’ERC i Gent de Tordera, Xavier Pla, creu que la repercussió econòmica en positiu encara tardarà en arribar a les famílies. Entre les accions a curt i mitjà-llarg termini, destaca la cerca de més sòl industrial, la redefinició del mercat dels diumenges i el paper de la Fira Mercat del Ram.

reptes erc

Des del PSC, el regidor Rafa Delgado considera que cal dinamitzar l’economia de Tordera, amb l’arribada d’empreses fortes als polígons industrials i que donin feina a la gent del poble.

reptes psc

El regidor del Partit Popular, Xavier Martín, enumera els tres temes principals per aquest any: les finances municipals, la creació d’ocupació i convivència, ajudant a qui realment ho necessita i combatent la conflictivitat d’algunes persones.

reptes pp

La tertúlia de polítics se celebra cada mes, la següent setmana després del plenari municipal. La podeu escoltar sencera a través de www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES