IniciNoticiesEsportsEl torderenc Marc Campal ha d’abandonar l’ultra trail per culpa de les...

El torderenc Marc Campal ha d’abandonar l’ultra trail per culpa de les condicions meteorològiques

campal ultra trailL’ultra trail britànica “The arc of attrition” (L’arc del desgast) ha complert amb totes les expectatives pel que fa a la condició meteorològica. Fins i tot més del que estava previst tant pels organitzadors com pels mateixos participants. El mal temps, el fort vent i la pluja caiguda durant les hores de la prova van fer que molts dels corredors haguessin d’abandonar i deixar córrer la participació en l’activitat. El torderenc Marc Campal va ser un dels afectats, un dels que va haver d’abandonar cap al quilòmetre 110 de la competició. El fred, la humitat, un front de fortes tempestes i ratxes de vent de més de 100km/h, a banda de fer que no es pogués gaudir de l’ultra trail, van ser els detonants de la retirada tal com ens explicava en Marc just abans de tornar cap a casa.

Campal balanc 1

Una de les dades que més sobta i que reflecteix la duresa de l’ultra trail és el nombre de participants que es va haver de retirar. Dels 110 inscrits només van poder acabar la prova 24 persones. Tot i les inclemències meteorològiques, en Marc ens comenta que l’organització va ser molt correcta.

Campal balanc 2

Aquest divendres, en Marc Campal ens donarà més detalls de la seva experiència viscuda en directe dins del programa “El Show dels Esports” a partir de les 20:00h del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES