IniciNoticiesCultura430 persones s’han inscrit per participar a la rua de carnestoltes de...

430 persones s’han inscrit per participar a la rua de carnestoltes de Tordera. Diumenge serà el torn del veïnat de Sant Pere.

carnestoltes vikingsTot apunt per celebrar demà el Concurs i la cercavila de disfresses de Tordera. Segons la regidora de festes, Sílvia Català, la rua sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i recorrerà tot el Camí Ral fins a la Plaça de la Concòrdia, on les comparses hauran de deixar les carrosses. Seguidament, a la plaça Església, la Comissió de Festes repartirà xocolata per a tots els participants i es coneixerà el veredicte del jurat.

rua carnestoltes 1

Al concurs de disfresses s’hi han inscrit més de 430 participants repartits en les diferents categories, de les qual hi ha confirmada l’assistència de 7 comparses. Sílvia Català detalla el nombre de participants per categories.

rua carnestoltes 2

La regidora de festes, Sílvia Català recorda quins aspectes valorarà el jurat en el concurs de disfresses.

rua carnestoltes 3

Per altra banda,  l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri, aquest diumenge. Les inscripcions per participar-hi es podran fer de 10:00 a 11:00 del matí a la pista coberta, des d’on a les 11:00h sortirà la rua per diferents carrers del veïnat. Com en anys anteriors, l’organització ha establert diferents categories amb tres premis per a cadascuna d’elles: individuals, parelles, grups i comparses.

ÚLTIMES NOTÍCIES