IniciNoticiesCulturaEls alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa representen aquesta tarda, “Vell,...

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa representen aquesta tarda, “Vell, prop l’oblit”, escrita per Quim Haro. La venda d’entrades servirà per finançar el viatge de fi d’estudis.

Cartell obra de teatreEls alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa representaran, aquest proper divendres, 5 de febrer, l’obra “Vell, prop l’oblit”, escrita pel professor i escriptor torderenc Quim Haro. Aquesta actuació és una de les activitats que els alumnes estan preparant des de fa temps per recaptar diners per subvencionar part del viatge de fi d’ESO, enguany a París. Quim Haro ens parla del tema de l’obra.

obra brianxa 1

Haro explica que el procés de preparació de l’obra és llarg i que comença a 3r d’ESO.

obra brianxa 2

Ja fa anys que els alumnes de 4t d’ESO del Brianxa representen una obra de teatre, entre les activitats per finançar el viatge de fi d’estudis. Quim Haro diu que això els il·lusiona i cohesiona el grup.

obra brianxa 3

De l’obra “Vell, prop l’oblid” se’n faran dues funcions avui divendres, 5 de febrer. La primera serà a les 6 de la tarda i la segona a les 9 del vespre, al Teatre Clavé. L’entrada costa 5 euros per persona i es poden adquirir a l’Escola Brianxa, al Bar Montse i a l’Agrícola Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES