IniciNoticiesCulturaTordera ja prepara el Carnestoltes per al 6 de febrer i un...

Tordera ja prepara el Carnestoltes per al 6 de febrer i un dia després al veïnat de Sant Pere

carnestoltes vikingsLa Regidoria i la Comissió de Festes ja prepara el Carnestoltes 2016 que aquest any es celebrarà el proper 6 de febrer. Com l’any passat, les bases de participació del Concurs estableixen que hi haurà diferents categories: individual i parelles, petits grups (formats per un col·lectiu de 3 a 9 persones), grups (formats de 10 a 24 persones), comparses formades per col·lectius de 25 a 40 persones i comparses de més de 40 persones. Finalment, com en anys anteriors, també hi haurà premi per a la millor carrossa i un concurs de disfresses en el lloc de treball (per aquesta modalitat el jurat passarà el dia 6 de febrer, d’11:00 a 13:00h, aproximadament, pels establiments que s’hagin inscrit i valorarà tant les disfresses com els elements d’ambientació del local). La regidora de festes, Silvia Català recorda que es repartirà xocolata per a tothom.

carnestoltes 1

La Regidoria de Festes destinarà més de 1000€ entre premis i ajuts.

carnestoltes 2

Les inscripcions es podran fer fins al dia 2 de febrer a l’Ajuntament, oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia, de dilluns a divendres d’9:00 a 14:00h, o bé a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat. La rua de carnestoltes sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i acabarà a la Plaça Església. En cas de pluja el dia 6 de febrer, la rua de Carnestoltes i el Concurs es celebrarà el dia 13 de febrer a la mateixa hora. Per altra banda,  l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza diumenge 7 de febrer el Carnestoltes al barri. Les inscripcions per participar-hi es podran fer de 10:00 a 11:00 del matí a la pista coberta, des d’on a les 11:00h sortirà la rua per diferents carrers del veïnat. Com en anys anteriors, l’organització ha establert diferents categories amb tres premis per a cadascuna d’elles: individuals, parelles, grups i comparses.

La rua de Carnestoltes a Sant Pere sortirà de la pista poliesportiva i passarà per l’Avinguda Costa Brava, Avinguda Montseny, carrer Nadal, Barcelona, Ausias March i finalitzarà a la pista del veïnat on es farà el lliurament de premis.

ÚLTIMES NOTÍCIES