IniciNoticiesCulturaEl Casal de Joves estrena programació d’hivern

El Casal de Joves estrena programació d’hivern

casal joves prog hivernEl Casal de Joves de Tordera ja ha estrenat la programació d’hivern que s’allargarà fins al mes de març. Durant aquest trimestre al Casal s’hi podran fer cursos, tallers diversos de ioga i tai-chi, així com tallers setmanals de converses en anglès, cuina i de zumba. En dóna detalls la responsable del casal de joves, Carme López

casal joves 1

A la programació d’hivern també hi tenen cabuda diferents disciplines esportives, així com manualitats i cant. A més, s’organitzen xerrades d’orientació laboral, activitats de salut, assessorament en mobilitat internacional. Entre les novetats de la programació, hi haurà un curs de Seguretat alimentaria i de premonitors d’activitats de lleure infantil i juvenil.

casal joves 2

A banda de la programació habitual, el Casal ofereix diàriament assessorament, bucs d’assaig per a grups i músics locals, connexió a internet i activitats d’entreteniment per a joves. Per a més informació i horaris sobre la programació del Casal bé posar-vos en contacte amb el Casal de Joves (C/Pujades, 9). Tel 937645885.