IniciNoticiesEntitatsL’ANC de Tordera, contenta amb l’acord de govern entre Junts pel Sí...

L’ANC de Tordera, contenta amb l’acord de govern entre Junts pel Sí i la CUP. Diu que s’ha de fer costat al nou executiu i fa una crida a la mobilització amb les diferents accions que es promoguin.

anc vallicrosaL’Assemblea Nacional Catalana, juntament amb Òmnium Cultural, és una de les entitats que més ha insistit durant els tres últims mesos perquè Junts pel Sí i la CUP arribessin a un acord de govern i evitessin, així, unes noves eleccions. Àngel Vallicrosa, portaveu de la territorial ANC-Tordera per la Independència, diu que estan contents que al final tot s’hagi desencallat.

vallicrosa acord 1

Com a la majoria de gent, l’aposta per Carles Puigdemont els va agafar per sorpresa. Ara bé, Vallicrosa creu que ha estat un encert apostar per el que era president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per comandar el país en aquests moments.

vallicrosa acord 2

Àngel Vallicrosa considera que ara sí Catalunya ha entrat a la recta definitiva i que s’ha de fer costat al nou govern.

vallicrosa acord 3

Des de l’ANC de Tordera encoratgen la gent a sumar-se a qualsevol iniciativa que es promogui des de l’entitat i que els dos milions d’independentistes es facin sentir sempre que es demani el suport popular. Escoltem Àngel Vallicrosa.

vallicrosa acord 4

La primera iniciativa que impulsarà l’ANC serà el diumenge, 7 de febrer. Des de les assembles territorials s’estan organitzant autocars per anar a Amposta, a una gran manifestació en contra del Pla Hidrològic de l’Ebre, aprovat aquest mes de gener pel govern del PP en funcions. I com aquesta acció, moltes altres que aniran sorgint des de l’entitat independentista.

ÚLTIMES NOTÍCIES