IniciNoticiesPolíticaL’Alcalde Joan Carles Garcia diu que el 2016 es crearan llocs de...

L’Alcalde Joan Carles Garcia diu que el 2016 es crearan llocs de feina de qualitat a Tordera

IMGP9739L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha fet previsió, als micròfons de Ràdio Tordera, de l’any que acabem d’encetar. Tot i que ha reconegut que la recuperació econòmica del municipi depèn del que succeeixi a nivell estatal, Garcia ha dit que s’apostarà per potenciar la investigació, la feina i la formació. Aquestes són les directrius que s’ha marcat Tordera pel 2016.

alcalde 2016 1

A banda, de vetllar pel bon funcionament dels equipaments i dels serveis locals, Joan Carles Garcia ha volgut destacar que apostaran per la creació de llocs de feina qualificada. De fet, ha avançat que una coneguda marca de refrescos crearà una vintena de llocs de treball de qualitat per ampliar la seva plantilla al municipi.

alcalde 2016 2

En aquest sentit, l’Ajuntament vol potenciar el desenvolupament dels polígons industrials de Tordera, sobretot les zones de Can Buscà i de la Mina d’Or. Per això, es posaran en marxa diverses mesures per reactivar el sector.

alcalde 2016 3

L’Alcalde de Tordera també ha destacat que el consistori ha augmentat per aquest 2016 un 58% el pressupost per l’assistència social, amb l’objectiu d’ajudar a la recuperació de l’autonomia personal dels ciutadans.

A nivell català, l’any comença amb un nou govern de la Generalitat, encapçalat pel nou president Carles Puigdemont, després de l’acord d’aquest passat cap de setmana entre Junts pel Sí i la CUP i del pas al costat del ja expresident, Artur Mas. A l’estat, l’any es presenta políticament incert, davant les dificultats de formar govern a Espanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES