IniciNoticiesComerçL’oficina del síndic atén setze persones en la seva visita a Tordera

L’oficina del síndic atén setze persones en la seva visita a Tordera

03824El Síndic de Greuges va rebre un total de setze visites en el seu desplaçament a Tordera aquest passat dimecres 13 de gener. Les persones ateses per l’equip del Síndic a la biblioteca van presentar setze queixes i van formular dues consultes. Les problemàtiques plantejades van ser temes relacionats amb consum (electricitat i aigua), urbanisme i molèsties per soroll, entre d’altres. Sis de les setze queixes presentades anaven dirigida a l’Ajuntament de Tordera. Ho explica l’adjunt general del Síndic de Greuges, Jaume Saura.

balanc sindic 1

Saura, considera que la xifra d’atencions realitzades a Tordera és l’habitual en un municipi de 16.000 habitants i ha explicat que la majoria de les setze persones ateses havien demanat cita prèvia, però que també es va atendre alguna sense.

Jaume Saura ha detallat que, a partir d’ara, el Síndic estudiarà cas per cas i si es considera que el ciutadà té raó s’obrirà un tràmit i es proposaran solucions a les administracions pertinents. També ha recordat que la persona que ha presentat la queixa es mantindrà informada de tot aquest procés.

balanc sindic 2

El Síndic de Greuges actua en defensa dels drets de la ciutadania. Dos dies per setmana l’oficina del Síndic es desplaça a altres localitats per facilitar l’accés de la ciutadania i donar a conèixer la institució.

balanc sindic 3

Totes les visites ateses, excepte una, eren de persones veïnes de la població.