IniciNoticiesCulturaTordera celebra aquest dissabte la festivitat de Sant Antoni els tres tombs

Tordera celebra aquest dissabte la festivitat de Sant Antoni els tres tombs

03916La Cooperativa Agrària la Baixa Tordera, d’acord amb l’Ajuntament, ja tenen a punt els actes per commemorar la festa de Sant Antoni Abat i els Tres Tombs, que tindran lloc el proper dissabte 16 de gener. Les activitats començaran a les 9:30h amb la concentració de cavalls i genets al parc Prudenci Bertrana i un esmorzar per a tots els participants.

A les 10:45h donarà inici la cercavila de cavalls. El recorregut sortirà del parc Prudenci Bertrana i passarà pels carrers Puigvert, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, avinguda Països Catalans, carrer de Girona, Camí de Mas Martí i Camí Ral.

A les 11:30h, a l’església de Sant Esteve s’oficiarà la Missa en honor a Sant Antoni Abat. A la mateixa hora començaran els Tres Tombs que passaran pels carrers Camí Ral, Sant Ramon, Ciutadans, Pl. Església i Pl. Concòrdia (per fer el mateix circuit durant dues voltes). A les 12:00h es farà la benedicció dels animals (tots els animals que hi participin rebran un obsequi al pati de la Cooperativa que es podrà recollir a partir de les 12:30h). Ho explica la margarita del Sindicat.

tres tombs

Finalment, a les 12:15h donarà inici la tercera Gimcana hípica de Sant Antoni Abat, al parc Prudenci Bertrana. Tots els genets que vulguin participar-hi hauran d’inscriure’s a primera hora (durant la concentració i esmorzar) al Prudenci Bertrana. L’organització ha establert un màxim de 20 participants i hi haurà premis per als tres primers classificats.

La festa de Sant Antoni Abat es tancarà amb un dinar de germanor organitzat per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera -per assistir cal inscriure’s a la mateixa Cooperativa abans del 15 de gener-.

La celebració de la Festa de Sant Antoni Abat i els Tres Tombs rep la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, la Colla de Geganters i Grallers de Tordera i els Amics dels Cavalls de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES