IniciNoticiesSocietatUn equip del síndic de greuges serà aquest dimecres a Tordera per...

Un equip del síndic de greuges serà aquest dimecres a Tordera per apropar els seus serveis a la ciutadania

sindic_greugesL’equip del Síndic de Greuges serà aquest dimecres a Tordera per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas o telèfon). Jaume Saura, adjunt general del síndic, explica per Ràdio Tordera que la presència del Síndic de Greuges de Catalunya a Tordera respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s’emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya.

sindic 1

L’adjunt general del síndic, enumera les consultes o queixes més freqüents entre els ciutadans.

sindic 2

El Síndic s’encarrega de vetllar pels drets de les persones. Jaume Saura explica quina és l’actuació habitual del síndic davant qualsevol problemàtica.

sindic 3

Aquells que estiguin interessats en ser atesos pel Síndic, cal que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat. Les visites es faran a la Biblioteca de Tordera, al carrer Joan Maragall, 6.

ÚLTIMES NOTÍCIES