IniciNoticiesCulturaÈxit de públic a la representació de “Els Pastorets de l’Esplai”. L’entitat...

Èxit de públic a la representació de “Els Pastorets de l’Esplai”. L’entitat donarà més de 600 euros a Càrites Tordera amb la venda de les entrades.

20160109_165538Èxit de públic, aquest passat dissabte, a la representació de “Els Pastorets de l’Esplai”. Unes 300 persones van assistir al Teatre Clavé a la primera edició d’aquests pastorets especials, escrits pel torderenc Joan Surós i representats per un grup de gent gran de l’entitat. La representació també va comptar amb la participació de la coral de la Parròquia i del cor de l’Esplai. El president de l’associació de gent gran, Miquel Pujol, es mostra molt orgullós del resultat.

balanc pastorets esplai 1

Miquel Pujol explica quines eren les sensacions, al final, dels integrants de l’Esplai que van participar de la representació.

balanc pastorets esplai 2

A partir d’ara, és possible que veiem noves representacions teatrals per part de la gent gran de l’Esplai. Escoltem Miquel Pujol.

balanc pastorets esplai 3

Amb la representació dels pastorets, l’Esplai donarà més de 600 euros a Càrites Tordera, fruit de la venda de les entrades.

Recordem que durant aquestes festes de Nadal, “Els Pastorets de l’Esplai” s’han representat a les dues residències d’avis de Tordera, Can Comte i l’Albert.

ÚLTIMES NOTÍCIES