IniciNoticiesComerçL’Associació de comerços de Tordera TACS sorteja, aquesta tarda, paneres, escapades de...

L’Associació de comerços de Tordera TACS sorteja, aquesta tarda, paneres, escapades de cap de setmana i vals regal en la campanya de Nadal 2015

IMG-20151210-WA0011L’Associació de Comerços i Serveis de Tordera TACS celebra, aquesta tarda, el sorteig de la primera campanya promocional de Nadal. Recordem que fa un any que es va crear l’associació, per aquestes dates. Enguany, doncs, sota el lema “Per Nadal pluja de regals”, sortegen dues paneres per valor de més de 800 euros, tres escapades de cap de setmana i tres xecs de compra valorats en 50 euros. El sorteig és avui, a les 4 de la tarda, al restaurant Can Pujol. Ho explica un dels integrants de TACS, Toni Fernández.

campanya nadal tacs 1

Toni Fernández diu que l’objectiu de l’associació és que la gent de Tordera aposti pel comerç local i faci les compres a casa.

campanya nadal tacs 2

Els dies 2 i 4 de gener, des de TACS també organitzen la visita d’un missatger reial. Els nens i nenes que ho vulguin podran recollir les cartes pels reis als diferents comerços i serveis associats. Escoltem Toni Fernández.

campanya nadal tacs 3

Recordem que el sorteig és avui, a les 4 de la tarda, al restaurant Can Pujol.