IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé proposa enguany “Guiats són d’un estel”, un concert de...

El Teatre Clavé proposa enguany “Guiats són d’un estel”, un concert de Sant Esteve diferent amb música renaixentista i barroca

concert st esteveAquest dissabte arriba la tradicional proposta del Teatre Clavé pel 26 de desembre: el concert de Sant Esteve. Enguany es proposa una activitat diferent sota el títol de “Guiats són d’un estel”. És un concert de música renaixentista i barroca que pretén enaltir la solemnitat i la màgia de l’atmosfera nadalenca a través d’un viatge en el temps amb l’estil, el regust i els instruments d’una altra època. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, explica la nova proposta pel concert de Sant Esteve d’enguany.

concert st esteve

El concert compta amb la presència de “Qvinta Essençia”, un quartet vocal especialitzat en la polifonia del renaixement i el barroc que tracta de ressaltar el vincle entre música i paraula. Així mateix, el clavicèmbal, el clavecí i la viola de gamba són instruments que també estaran presents durant el concert. De la mateixa manera, es cantaran algunes nadales recollides al “Cançoner del Duc de Calàbria”, editat a Venècia el 1556, i també es ballaran danses tradicionals barroques, com la pavana “Belle qui tiens ma vie” o la gagliarda “El tu tu”.

El concert de Sant Esteve començarà a les 19h i té una durada aproximada d’una hora. Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé des d’una hora abans de l’inici del concert, al preu de 15 euros. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.