IniciNoticiesPolíticaMiquel Iceta fa una crida a votar socialista durant la seva visita...

Miquel Iceta fa una crida a votar socialista durant la seva visita a Tordera. L’objectiu de PSC-PSOE a les eleccions del 20-D és fer fora Rajoy de la Moncloa.

miquel iceta torderaEn plena campanya per les eleccions generals del proper diumenge, Miquel Iceta, primer secretari del PSC, va visitar aquest dissabte Tordera per dinar amb militants i simpatitzants del partit socialista al nostre municipi. L’àpat va aplegar més d’una seixantena de persones. Prèviament, en declaracions en aquesta emissora, Iceta va demanar el vot pels socialistes assegurant que és l’única manera que hi hagi un canvi.

miquel iceta 1

Miquel Iceta va deixar clar que l’objectiu dels socialistes en aquestes eleccions és fer fora Rajoy del govern d’Espanya.

miquel iceta 2

Respecte a les enquestes, en què els situen en alguns casos com a quarta força per darrere de Ciutadans i Podem, i en altres casos en segon lloc per darrere del Partit Popular, Iceta diu que les reben amb prudència perquè hi ha un gran nombre d’indecisos que poden marcar el resultat. Ell, però, és optimista.

miquel iceta 3

Per la proximitat amb les festes de Nadal, Iceta diu que és una campanya diferent i que ara queden els dies més intensos de feina, després que el primer cap de setmana coincidís amb el Pont de la Puríssima.

miquel iceta 4

Aprofitant la visita de Miquel Iceta al municipi i que el dinar amb militants i simpatitzants va aplegar un bon nombre de gent, el PSC de Tordera va retre homenatge a l’Antonio Noguerol, militant del partit a Tordera des dels seus inicis. També van fer un reconeixement a Josep Romaguera, per la seva tasca al capdavant dels socialistes torderencs durant els últims anys.