IniciNoticiesComerçL’Associació de Comerciants de Tordera Centre sorteja paneres, lots i més de...

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre sorteja paneres, lots i més de 1.000 euros en vals de compra aquesta campanya de Nadal 2015

00376Un any més, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre ha posat en marxa la campanya promocional de Nadal. Enguany sortegen lots, paneres i més de 1.000 euros en vals de compra. Entre les novetats, destaquen 5 vals de 100 euros cada un, que posa a sorteig la mateixa associació. Tampoc faltaran activitats pels més petits, com el concurs de dibuix, que aquest 2015 arriba ja a la 13a edició, o la visita del Pare Noel, els dies 23 i 24 de desembre. Ens dóna més detalls el president de Tordera Centre, Josep Borrell.

nadal comerciants borrell 1

Aquest proper cap de setmana, a més, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre col·labora amb la 1a Fira de Nadal que se celebra al nostre municipi, cedint uns inflables perquè en gaudeixin els més petits. Escoltem Josep Borrell.

nadal comerciants borrell 2

Borrell es mostra optimista de cara a aquesta campanya de Nadal. Esperen que sigui l’any del canvi, després de la forta crisi que s’ha viscut i que encara cueja.

nadal comerciants borrell 3

El sorteig dels vals-regal de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre es farà el dimarts, 29 de desembre, i el sistema serà el mateix que les últimes campanyes: el jutge de pau traurà les butlletes guanyadores de cada establiment. Pel que fa al sorteig dels 500 euros en vals de compra, es farà entre totes les butlletes de les botigues associades. D’aquesta manera, enguany cada persona opta a dos premis: al que regala la botiga on vagi a comprar, i a un dels 5 vals de 100 euros que sorteja l’associació.

ÚLTIMES NOTÍCIES