IniciNoticiesPolíticaEl ple de l’Ajuntament de Tordera aprova, per unanimitat de tots els...

El ple de l’Ajuntament de Tordera aprova, per unanimitat de tots els grups, una moció que sol licita a la Generalitat que garanteixi les beques-menjador a tots els infants en situació de vulnerabilitat. La moció la va presentar el PSC.

menjadorescolarEl plenari municipal de dijous passat va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics locals amb representació, una moció presentada pel PSC, sol·licitant a la Generalitat que garanteixi beques-menjador a tots els infants en situació de vulnerabilitat. El text exigeix a la Generalitat que habiliti les partides pressupostàries adients, per tal d’atendre les sol·licituds avaluades pels serveis socials i poder-les atorgar aquest curs 2015-2016. La voluntat és que tots els infants vulnerables puguin fer un àpat equilibrat al dia.

El regidor del PSC, Rafa Delgado, recordava que molts nens i nenes poden fer un àpat complert gràcies al menjador escolar. També diu que les partides que es destinen a aquest àmbit haurien de ser prioritàries.

beques menjador psc

El regidor del PP, Xavier Martín, apuntava que a Tordera, aquest curs, s’han atorgat poc més de 200 beques menjador, d’un total de 400 demandes, aproximadament. Martín reclama una actuació més àmplia, ja que en comparació amb alguns municipis veïns, la demanda a Tordera és molt més elevada.

beques menjador pp

El regidor de SOM Tordera, Carles Seijo, subscrivia totalment el text de la moció. També creu que cal enfocar les polítiques municipals cap al foment del treball.

beques menjador som

Des d’ERC+Gent de Tordera són conscients de les dificultats socials que pateix Catalunya i de les dificultats financeres que pateix la Generalitat. El regidor Xavier Pla recordava que el Consell Comarcal del Maresme ajudarà amb 250.000 euros a cobrir les demandes de beques menjador a la comarca. Ara bé, com que no s’aconseguirà cobrir totes les demandes, Pla diu que cal seguir treballant.

beques menjador erc

El regidor d’Atenció Social i Serveis a la Persona, Àngel Pous, es mostra partidari d’aprovar totes les mesures que es puguin proposar per aconseguir una societat millor i més igualitària. Diu que des de Serveis Socials treballen cada dia perquè no hi hagi cap nen o nena que ho passi malament.

beques menjador ciu

La moció es va aprovar amb el vot favorable de tots els partits amb representació al consistori.

ÚLTIMES NOTÍCIES