IniciNoticiesSocietatMor una dona de 54 anys en un incendi en una casa...

Mor una dona de 54 anys en un incendi en una casa de la urbanització Àgora Park.

00918Aquesta matinada ha mort una dona de 54 anys a causa d’un incendi a casa seva a Tordera. El foc ha començat poc abans de les 5 de la matinada en una casa del carrer Arenys de Mar, a la urbanització Àgora Park.

L’incendi, que ha cremat un sofà, ja estava apagat quan han arribat els Bombers, que han ventilat l’immoble, ja que el fum ha afectat tot l’habitatge. Una dona de 54 anys ha resultat morta i un home ha quedat ferit amb cremades greus de segon grau, a la cara i a les mans, i ha estat evacuat, amb l’ambulància a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. En declaracions a Ràdio Tordera, la regidora de Seguretat Sílvia Català, detallava com havien succeït els fets.

foc 1

En aquest context, Sílvia Català posa de relleu la necessitat que les estufes, xemeneies i instal·lacions de gas estiguin en bones condicions i extremar les precaucions.

foc 2

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i set patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, a més d’efectius de la Policia Local.

ÚLTIMES NOTÍCIES