IniciNoticiesEntitatsLa Fundació Dr. Joan Pujol "El Rusc" comença la "Setmana de la...

La Fundació Dr. Joan Pujol “El Rusc” comença la “Setmana de la Discapacitat

cartell-setmana-discapacitatCoincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, El Rusc impulsa la “Setmana de la discapacitat” (del 24 de novembre al 3 de desembre). Aquesta setmana neix com un projecte de la Fundació Dr. Joan Pujol EL RUSC amb la voluntat de participar de manera activa a Tordera en l’àmbit de la sensibilització social i la reinvindicació activa dels Drets i Deures de les persones amb discapacitat intel·lectual. Ho explica Jorge Herrera, responsable del centre ocupacional del Rusc.

rusc 1

Aquesta setmana vol ser una proposta integradora on hi puguin participar totes les persones i entitats del poble que ho desitgin, per tal de compartir experiències i formes de treball futures.

El programa de la setmana de la Discapacitat començarà avui amb la benvinguda i presentació de la Setmana de la Discapacitat. A càrrec de l’Alcalde de Tordera, Sr. Joan Carles Garcia i Pere Domènech, director de la Fundació El Rusc. Jorge Herrera assegura que es farà l’ inauguració de l’exposició fotogràfica “Nosaltres” a la Biblioteca de Tordera, a les 19:30h.

rusc 2

Per dijous es prepara un col·loqui i Projecció del Documental “El Brunzit del Rusc”.  Un col·loqui centrat en la dignitat de la vida a la Llar i la vinculació amb la comunitat. Així mateix, l’entitat vol donar a conèixer els diferents serveis de la Fundació El Rusc i té la voluntat que aquest projecte pugui tenir continuïtat i esdevenir una trobada anual entorn de la discapacitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES