IniciNoticiesCulturaQuim Haro rep el segon premi del concurs de Poesia a la...

Quim Haro rep el segon premi del concurs de Poesia a la Mostra Literària del Maresme

portada quim haroL’autor torderenc Quim Haro té ja a punt un nou llibre de poemes per Tordera “Poble en línies”. La presentació d’aquesta nova publicació, que ha editat el mateix autor, es farà el proper 4 de desembre, a les 19:30h, a la Biblioteca. Aquest és el segon llibre de poesies de Quim Haro després que a l’abril 2006 presentés juntament Elena Serra i les il·lustracions de Colomer Camarassa el recull de poemes “Tordera. Paisatges emocionals”.

La publicació del nou llibre de Quim Haro coincideix gairebé en el temps amb un nou reconeixement per a l’autor. Diumenge passat, Quim Haro, va ser guardonat a Arenys de Munt amb el segon premi de poesia a la XXXII Mostra Literària del Maresme. El torderenc es presentava a la mostra comarcal amb el treball “Nu”, amb el que ja va aconseguir el primer premi de poesia al Concurs Literari Premis Sant Jordi de Tordera 2015. El regidor de Cultura, Josep Llorens destaca la qualitat dels treballs torderencs que es presenten cada any en la mostra comarcal.

llorens mostra literaria

Els treballs premiats a la mostra literària del Maresme han quedat recollits en el llibre que, any rere any, edita el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.