IniciNoticiesEducacióExcel·lent acollida del taller per a famílies “Educar sense cridar”.

Excel·lent acollida del taller per a famílies “Educar sense cridar”.

educar sense cridarEducar sense cridar. Aquest era el reclam i va ser tot un èxit. Impartit per la sociòloga Alba Castellví, el taller es va fer ahir i va reunir una trentena de pares i mares de nens i nenes d’entre dos i catorze anys. La xerrada-taller la va organitzar la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Va ser una sessió molt participativa que els assistents van valorar molt positivament. L’activitat va combinar la xerrada de la ponent amb les dinàmiques de grup i les intervencions de les famílies.

La ponent, Alba Castellví, va oferir eina per ajudar als pares i mares a canviar maneres de fer que, a la pràctica, no estan funcionant, de cara a educar en valors els nostres fills, però alhora que siguin lliures i responsables. Alba Castellví es mostrava satisfeta de la valoracions de les famílies.

balanc educar sense cridar

Elaborar llistes de feines, reforçar les actituds positives o buscar junts solucions als problemes van ser alguns dels consells que va posar sobre la taula l’experta.

ÚLTIMES NOTÍCIES