IniciNoticiesEducacióEnsenyament organitza la xerrada "Educar sense cridar" amb totes les places cobertes

Ensenyament organitza la xerrada “Educar sense cridar” amb totes les places cobertes

educar sense cridarLa Regidoria d’Ensenyament organitza el proper dilluns, 23 de novembre, a les 18:30h, la xerrada-taller “Educar sense cridar”, una activitat de suport a la funció educativa de les famílies, subvencionada per la Diputació de Barcelona. “Educar sense cridar és un taller”, a càrrec de l’Alba Castellví, que vol donar estratègies i instruments als pares i mares per educar amb serenitat i coherència.

Entre els temes que s’hi treballen hi ha la tranquil·litat dels adults, les ordres que donen els pares, la responsabilitat dels fills, fomentar i extingir conductes, la coherència i la fiabilitat, els límits: com dir “no” i resistir amb serenitat, les normes: com han de ser, instruments per a una comunicació adequada, procediments davant les conductes inadequades. Alba Castellví, en declaracions a Ràdio Tordera, apunta quins aspectes es tracten en la xerrada-taller.

educar 1

Alba Castellví reconeix que educar sense cridar “costa molt”.

educar 2

El taller combina l’aportació teòrica amb la participació dels assistents. Alguns exercicis pràctics permeten aprendre a posar en funcionament el que s’hi ha plantejat i es pot fer una reflexió i debat a partir de l’experiència en família.

Les places per fer el curs ja estan totes completes. En cas de voler assistir, podeu us podeu inscriure a la llista d’espera oberta per al curs, trucant a l’Ajuntament de Tordera (tel. 937643717).

ÚLTIMES NOTÍCIES