IniciNoticiesEntitatsLa Fundació Dr. Joan Pujol "El Rusc" organitza la setmana vinent la...

La Fundació Dr. Joan Pujol “El Rusc” organitza la setmana vinent la “Setmana de la Discapacitat”

cartell-setmana-discapacitatCoincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, la setmana vinent s’ impulsa la “Setmana de la discapacitat” (del 24 de novembre al 3 de desembre) i neix com un projecte de la Fundació Dr. Joan Pujol El Rusc amb la voluntat de participar de manera activa a Tordera en l’àmbit de la sensibilització social i la reivindicació activa dels Drets i Deures de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta setmana vol ser una proposta integradora on hi puguin participar totes les persones i entitats del poble que ho desitgin, per tal de compartir experiències i formes de treball futures. El programa de la setmana de la discapacitat comptarà el proper dimarts amb l’ inauguració d’ una exposició fotogràfica; el dijous 26 de novembre un col·loqui i projecció del documental “El Brunzit del Rusc”; El dissabte 28 de Novembre es farà una caminada per la diversitat i el 3 de desembre una taula rodona sobre “ Els drets de les persones amb discapacitat”. Jorge Herrera és el responsable del taller ocupacional del Rusc.

jorge herrera 1

Jorge Herrera avança que el 25 de novembre, els membres del Rusc participaran en una concertació a Barcelona per reivindicar el drets i deures de les persones amb discapacitat intel·lectual.

jorge herrera 2

Durant la setmana de la discapacitat, l’entitat torderenca vol donar a conèixer els diferents serveis de la Fundació El Rusc i té la voluntat que aquest projecte pugui tenir continuïtat i esdevenir una trobada anual entorn de la discapacitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES