IniciNoticiesCulturaEl cicle de teatre escolar presenta aquesta setmana l’espectacle Pingüin

El cicle de teatre escolar presenta aquesta setmana l’espectacle Pingüin

pinguin_teatreclaveL’espectacle de titelles Pingüin de Periferia Teatro rebrà aquesta setmana més d’un miler d’alumnes al Teatre Clavé. Mitjançant titelles de fils i la història d’una família de pingüins, l’espectacle Pingüin fa referència a la difícil situació a què s’enfronta un infant quan ha de compartir l’atenció dels seus pares amb un nou membre de la família.

De la proposta de Periferia Teatro se’n faran cinc funcions fins el divendres 13 de novembre en què hi assistiran més d’un miler d’alumnes d’Educació Infantil de centres educatius de Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna, Canet de Mar i Fogars de la Selva.

Pingüin forma part de la dotzena d’espectacles de tots els gèneres que inclou la programació de L’art de ser espectador, que s’allargarà fins el proper mes de maig i en la qual hi assistiran prop de 8.500 alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva. L’art de ser espectador és un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.