IniciNoticiesSocietatEl Casal de Joves de Tordera estrena programació de tardor amb tallers...

El Casal de Joves de Tordera estrena programació de tardor amb tallers i diverses activitats monogràfiques

IMG-20150930-WA0003El Casal de Joves estrena programació de tardor amb les activitats pròpies organitzades des de la Regidoria de Joventut i emmarcades en els àmbits de la formació, l’esport, la salut i el lleure. Per aquesta temporada es prepara taller de cant els dimarts, converses en anglès els dimecres, els dijous cuina sense pares i els divendres taller de zumba. Els dilluns es dedicaran a preparar una nova edició del Túnel del Terror, que tindrà lloc el 31 d’octubre. La tècnica de dinamització, Merche Albarez, ens dóna més detalls d’aquestes activitats.

casal de joves 1

Per aquesta tardor, també es mantenen les classes de ioga i Tai-Chi-Kun i activitats de promoció de la salut l’últim divendres de cada mes. Els dimarts a la tarda, a més, hi ha orientació laboral.

Entre les novetats, els dissabtes 7, 14 i 28 de novembre s’ha programat un curs de creixement personal. A les portes de Nadal, el divendres, 18 de desembre, es farà un taller de còctels sense alcohol i una discoteca mòbil nadalenca. I de l’11 al 18 de desembre hi haurà l’exposició “Sex o no sex 2”. Ens parla de tot plegat Carme López, tècnica de joventut de l’Ajuntament de Tordera.

casal de joves 2

També com a novetat, avui a dos quarts de 5 de la tarda, al Casal de Joves, es farà una xerrada informativa sobre el programa de Garantia Juvenil. Anirà a càrrec de la tècnica de la xarxa d’impulsors d’aquest programa, Hagar Daoud. Ho explica Carme López.

casal de joves 3

Habitualment, recordem que el Casal de Joves també ofereix bucs d’assaig per a grups, connexió gratuïta a Internet i assessorament en mobilitat internacional.

Per inscripcions o consultes podeu dirigir-vos al Casal de Joves, al carrer Pujades nº9, al telèfon 93 764 58 85 o a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat. També pots trobar-lo al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”.

ÚLTIMES NOTÍCIES