IniciNoticiesEntitatsL’esplai El Garbell de Tordera continua amb les inscripcions del curs 2015-2016...

L’esplai El Garbell de Tordera continua amb les inscripcions del curs 2015-2016 i prepara la Diada del proper 12 d’octubre.

esplai garbellL’esplai El Garbell de Tordera escalfa motors per al nou curs. Les inscripcions encara estan obertes. Es poden fer durant aquest matí, de 10:00h a 13:00h, al local Emili Vendrell. L’últim dia per apuntar-se serà el proper dilluns, 12 d’octubre, durant la celebració de la Diada de l’esplai, a la Plaça de l’Església. Ens dóna més detalls del que han preparat per aquest dia, Fanny Masero, monitora de l’esplai El Garbell.

inscripcions garbell 1

Entre les novetats del nou curs de l’esplai destaca el canvi de metodologia, treballant ara a partir de projectes, a més d’un canvi de junta. Ho explica Fanny Masero.

inscripcions garbell 2

Fanny Masero diu que ja tenen un bon nombre d’inscrits i fa una crida als menuts i menudes de Tordera perquè s’animin a participar de l’esplai El Garbell.

inscripcions garbell 3

El casal de l’esplai és tots els dissabtes el matí. Recordeu que aquest matí es poden fer inscripcions al local Emili Vendrell. Durant la Diada del 12 d’octubre el matí, a la Plaça de l’Església, que servirà com a presentació del nou curs, serà l’últim dia per apuntar-se. La quota per tot el curs és de 50 euros (45 euros en el cas que s’apuntin dos germans).

ÚLTIMES NOTÍCIES